Als u niet helemaal tevreden bent met uw recente aankoop, accepteer ik graag een origineel kunstwerk dat in originele staat wordt geretourneerd. Elk kunstwerk dat beschadigd, gewijzigd of niet in de originele verpakking zit, wordt niet geaccepteerd voor retournering.

U heeft het recht om uw aankoop om welke reden dan ook binnen 14 dagen na ontvangst van het werk te annuleren. Als u van dit recht gebruik wilt maken, kunt u mij op de hoogte stellen van uw annulering door een e-mail te sturen naar info@liesbethserlie.com Na herroeping van de koop dient u het werk binnen 14 dagen aan mij te retourneren. U bent verantwoordelijk voor de kosten van het terugsturen van het werk naar mij.

Voor retourzendingen in overeenstemming met dit beleid en de toepasselijke wetgeving, bied ik een volledige terugbetaling aan, op voorwaarde dat het werk of de werken die u retourneert zich in dezelfde staat bevinden als waarin ze zich bevonden toen ze naar u werden verzonden. Dit betekent dat het werk/de werken niet beschadigd, vervuild of gewijzigd mogen zijn.

Wanneer uw retourzending is verwerkt, wordt een terugbetaling uitgevoerd via uw oorspronkelijke betaalmethode, wat tot 10 werkdagen kan duren. Alle terugbetalingen die door mij worden gedaan, zullen worden gedaan via de betaalmethode die is opgegeven bij het plaatsen van uw bestelling. De terugbetaling omvat de kosten van de eerste bezorging, maar exclusief de kosten van het naar mij terugzenden van het pakket, waarvoor u verantwoordelijk bent.

Retourzendingen worden ook alleen geaccepteerd als voor het retourneren van het werk/de werken dezelfde verzendmethode wordt gebruikt als die waarmee het werk naar u is verzonden, inclusief verzekering. Bovendien moet u exact hetzelfde verpakkingsmateriaal gebruiken dat ik heb gebruikt om het werk/de werken in te pakken voor de retourzending. U bent aansprakelijk voor eventuele schade die het kunstwerk oploopt wanneer u het aan mij retourneert.

Welke werken kan ik retourneren?

De volgende werken komen niet in aanmerking voor restitutie:

  • Werken zonder originele verpakking of labels

  • Werken die niet in originele staat zijn

  • Producten of verpakkingen in slechte staat

 

Kunstwerken afdrukken

Houd er rekening mee dat gedrukte kunstwerken niet kunnen worden geretourneerd. Omdat deze on-demand worden gedrukt, worden ze op maat gemaakt naar uw specificaties en komen ze daarom niet in aanmerking voor retournering.